المقادير:
250 جرام دقيق.
80 جرام شيكولاتة شيبس.
150 جرام سكر.
3 بيضات.
20 جرام ساور كريم او زبادي.
فانيليا.
100 جرام زبد.
50 جرام بندق مجروش.
1 ملعقة صغيرة بيكنج بودر.
80 جرام شيكولاتة شيبس.
150 جرام سكر.
3 بيضات.
20 جرام ساور كريم او زبادي.
فانيليا.
100 جرام زبد.
50 جرام بندق مجروش.
1 ملعقة صغيرة بيكنج بودر.
طريقة التحضير:
نسخن الفرن على 170ْ .
نخفق البيض مع السكر و الفانيليا.
نخلط الدقيق + الخميرة + الزبد + الساوركريم + البندق + الشيبس.
نضيفه إلى خليط البيض ونخلط.
نصب الخليط في صينية مدهونة.
تخبز في الفرن من 30 إلى 40 دقيقة.
تقلب و تزين بصوص الشيكولاتة.
No comments:
Post a Comment