أخبار متنوعة

Post Top Ad

Your Ad Spot

Saturday, March 5, 2016

كعكة رقائق الشيكولاتة و البندق




المقادير:

250 جرام دقيق.
80 جرام شيكولاتة شيبس.
150 جرام سكر.
3 بيضات.
20 جرام ساور كريم او زبادي.
فانيليا.
100 جرام زبد.
50 جرام بندق مجروش.
1 ملعقة صغيرة بيكنج بودر.

طريقة التحضير:

نسخن الفرن على 170ْ .
نخفق البيض مع السكر و الفانيليا.
نخلط الدقيق + الخميرة + الزبد + الساوركريم + البندق + الشيبس.
نضيفه إلى خليط البيض ونخلط.
نصب الخليط في صينية مدهونة.
تخبز في الفرن من 30 إلى 40 دقيقة.
تقلب و تزين بصوص الشيكولاتة.

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot

???????